EGÉSZSÉGES EMÉSZTÉS

Jóléti világunkban minden ott van az asztalon, és meg is esszük. Jót vagy rosszat, de biztos, hogy finomat! Megnehezíti emésztésünket, napjainkat, egész életünket, ha nem a megfelelő táplálkozást folytatjuk, amire a szervezetünknek szüksége van.

Mi van a tányéromon? Árt vagy táplál?

Fogalmunk nincs róla, hogy mit eszünk, mit adunk a gyerekeinknek? Ezért van szükség évszakváltáskor a bélrendszer takarítására, tisztítására, így a felszívódás javul, és a céljainkat könnyebben elérhetjük.

 

„A halál a belekben lakozik.” Hipokratész

Minden, ami a szánkon bejut, végigmegy azon a kilenc méteren, ami emésztőrendszerünket alkotja. Ez az út lehet könnyű és észrevehetetlen, de lehet kényelmetlen, és lassú is. Májunk és vesénk nagyon fontos szerepet játszik a méreganyagok eltávolításában – valószínű, hogy keményen dolgoznak a laktató parti ételek, alkohol és hasonlók feldolgozásában.

 

A Herbalife megoldása:

Gyengéd és hatékony. Jobb közérzet, nyugodtabb éjszakák, energiával telt nappalok. Belenéz a tükörbe, és azt mondja: EZ KELL NEKEM!

 

Kérdezzen a részletekről, hívjon vagy írjon most, és segítek! Kezdjen bele még ma, és adja meg szervezetének azt a figyelmet, amire szüksége van!

 

 

Ajánlott termékek:

F1 Shake

Nutrition Active

Aloe Max Ital Koncentrátum

Rost Tabletta

Béltisztítás előtt: Lerakódások a bélben

Béltisztítás után: Jó felszívódás, tiszta bélrendszer