Fitt és egészséges életmód program:

Régóta ismert, hogy a helytelen táplálkozási szokásoknak, és a mozgásszegény életmódnak számos káros következménye van az egészségre. Az ideális étkezés mellett a rendszeres fizikai aktivitás minden korosztály számára ajánlott a testi-, lelki- és szellemi frissesség megőrzéséhez.

 

Genetika: 8%, Környezeti ártalom: 11%, Stressz: 6%, Táplálkozás: 75%.

 

Míg a kiegyensúlyozott táplálkozás alapelvei mindenkire érvényesek, az egyéni táplálkozási igények összetett tényezők összességétől függenek, beleértve a kor, nem, súly, magasság jellemzőket, valamint az egészség és aktivitás szintjét.

 

A mozgás 20%-ban, a táplálkozás 80%-ban befolyásolja szervezetünk működését. Ezért van szükség a legfontosabb tápanyagok kiegészítésére és pótlására.

 

 

Ajánlott termékek:

F1 Shake

F2 Multivitamin

Rost Tabletta

 

Kiegészítő termékek:

Herbalife Tea

Guarana Tabletta

egyéb kiegészítések személyre szabottan

ÉLETERŐ ÉS FITTSÉG

Sporttáplálkozás:

A kiváló teljesítmény nem a véletlen műve, és nem a szalámis zsömléből lehet létrehozni! Kitartásra, komoly elkötelezettségre sok edzésre és tökéletes táplálkozási programra van szükség a jó eredmények elérésére és megtartására. Amennyiben nagyobb teljesítményre vágyik, az erőfeszítései mellett figyelni kell a megfelelő, biztonságos, dopping mentes táplálék bevitelre. Itt biztosan megtalálja a megfelelő és biztonságos tápanyagokat, amelyek akár sportolás előtt, közben és közvetlen az edzések után is egyszerűen elkészíthetőek vagy azonnal fogyaszthatóak.

 

 

Ajánlott termékek - személyre szabottan:

F1 Shake

F2 Multivitamin

F3 Fehérjepor

Rost Tabletta

Expressz Szelet

Pirított Szójabab

 

Antioxidánsok:

RoseGuard

Nutrition Active

 

 

Sport teljesítményt javító termékek:

CR 7 Drive

LIFTOFF Energia Pezsgőtabletta

Herbalife Tea

Guarana Tabletta