A Herbalife tisztában van azzal, hogy a megfelelő összetételű, tápláló élelmiszerek gyakran nehezen hozzáférhetőek lehetnek.

A táplálkozás valamint a testsúly-kontroll során a Herbalife® Formula 1 Express Egészséges Táplálék Szelet kényelmes megoldást biztosít a szervezet esszenciális tápanyagokkal történő ellátásához egy teljes értékű és ellenőrzött kalória tartalmú étel fogyasztásával. A termék Fehérje, Rost, Linolsav, Hozzáadott vitaminok és ásványi anyagok (ideértve a C-vitamint, D-vitamint, kalciumot és vasat) optimális egyensúlyával került előállításra.

Nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket.

 

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

A Formula 1 Express Egészséges Táplálék Szelet a nap bármely szakában fogyasztható.

Élvezze ezt a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrendet követve, egy egészséges, aktív életmód részeként.

 

Testsúly-kontrollhoz:

A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének étkezés-helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. Ezért helyettesítsen naponta két étkezést egy-egy ízletes szelettel, a harmadik étkezés során fogyasszon tápláló ételeket.

 

Az egészséges táplálkozás kialakításához és a testsúly megőrzéséhez:

A csökkentett energiatartalmú étrend napi egy étkezésének étkezés-helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömegcsökkentést követően. Ezért helyettesítsen naponta egy étkezést egy ízletes szelettel, a másik két étkezés során fogyasszon tápláló ételeket.

 

Lezárva, hűvös, száraz helyen tartandó.

30 napos pénz-visszafizetési garancia.

 

Ez a termék kizárólag Független Herbalife Tanácsadókon keresztül kapható.

 

A termék fogyasztása egy csökkentett energiatartalmú étrend részeként, rendszeres fizikai igénybevétel mellett, más élelmiszerekkel együtt ajánlott. Fontos fenntartani a megfelelő napi folyadékbevitelt. Fontos, hogy az itt feltüntetett utasításokat maradéktalanul betartsa.

A Herbalife azt tanácsolja, hogy mielőtt bármilyen testsúlykontroll programba kezd, konzultáljon orvosával. Az egészséges testsúly-kontroll programnak mérsékelt kalóriabevitelt, kiegyensúlyozott étrendet és rendszeres fizikai aktivitást kellene tartalmaznia.

 

Vegetáriánusoknak ideális.

Esszenciális tápanyagok egyensúlya a teljes értékű étkezés érdekében.

Fehérjeforrás és rostban gazdag.

 

Expressz Szelet

gallery/expressz szelet
gallery/expressz szelet össz