gallery/f1 gluténmentes shake

F1 Gluténmentes Shake

gallery/f1 gluténmentes shake össz

A gluténmentes Formula 1 Shake hozzáadott laktóz és hozzáadott szója nélkül* egy ízletes, egészséges táplálék, amely fehérje és kulcsfontosságú tápanyagok kiváló egyensúlyát biztosítja.

A gluténmentes Formula 1 hozzáadott laktóz és hozzáadott szója nélkül ugyanazon jótékony hatásokat nyújtja, mint a hagyományos Formula 1 Shake, de lehetőséget biztosít szója-, laktóz-, vagy gluténmentes Shake készítésére (lásd: fogyasztási javaslat).

Minden Shake Pisane®-t, egy borsóból kivont növényi fehérjét tartalmaz. 250 ml zsírszegény tehéntejjel vagy szójatejjel elkeverve, minden adag gluténmentes Formula 1 hozzáadott laktóz és hozzáadott szója nélkül:

217 kalóriát (zsírszegény tehéntejjel) vagy 228 kalóriát (szójatejjel) biztosít

Fehérjében gazdag, ami segít fenntartani a sovány izomtömeget

Vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít, ideértve a B-vitaminokat, riboflavin, B6- és B12- B-vitaminokat, amelyek hozzájárulnak a normális energiatermelő anyagcseréhez

E-vitamint, szelént és cinket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressztől való megóvásához.

 

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Helyettesítsen napi egy, vagy két étkezést gluténmentes Formula 1 Shake-kel, hozzáadott laktóz és hozzáadott szója nélkül. Élvezze ezt a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrendet követve, egy egészséges, aktív életmód részeként.

Gluténmentes Shake készítése hozzáadott szója nélkül:

Keverjen el 26 gramm port (2 evőkanál) 250 ml zsírszegény tehéntejjel (1,5% zsír)

 

Laktóz- és gluténmentes Shake készítése:

Keverjen el 26 gramm port (2 evőkanál) 250 ml szójatejjel.

 

Testsúly-kontrollhoz:

Ha a csökkentett energiatartalmú étrend két étkezését étkezést helyettesítő élelmiszerrel pótolja, az hozzájárul a testsúly-csökkentéséhez, ezért helyettesítsen naponta két étkezést egy-egy ízletes F1 Shake-kel, a harmadik étkezés során fogyasszon tápláló ételeket. Az egészséges táplálkozás kialakításához és a testsúly megőrzéséhez:

Ha a csökkentett energiatartalmú étrend egy étkezését étkezést helyettesítő élelmiszerrel pótolja, az hozzájárul a testsúly megőrzéséhez testsúly-csökkenést követően, ezért helyettesítsen naponta egy étkezést egy ízletes F1 Shake-kel, a másik két étkezés során fogyasszon tápláló ételeket.

 

Lezárva, száraz, hűvös helyen tartandó.

30 napos pénz-visszafizetési garancia.

 

Ez a termék kizárólag Független Herbalife Tanácsadókon keresztül kapható.

 

A termék fogyasztása egy csökkentett energiatartalmú étrend részeként, rendszeres fizikai igénybevétel mellett, más élelmiszerekkel együtt ajánlott. Fontos fenntartani a megfelelő napi folyadékbevitelt. Fontos, hogy az itt feltüntetett utasításokat maradéktalanul betartsa. A Herbalife azt tanácsolja, hogy mielőtt bármilyen testsúly-kontroll programba kezd, konzultáljon orvosával. Az egészséges tetsúly-kontroll programnak mérsékelt kalória-bevitelt, kiegyensúlyozott étrendet és rendszeres fizikai aktivitást kellene tartalmaznia.