gallery/f1 shake vaníliás

A Formula 1 Tápláló Shake Italpor

gallery/f1 shake vaníliás össz

A Formula 1 Tápláló Shake Italpor egy ízletes, kiegyensúlyozott fogás, amely szójából és tejből származó magas minőségű fehérje, kulcsfontosságú tápanyagok és hozzáadott gyógyfüvek és növények kiváló egyensúlyát biztosítja. Élvezze tápláló reggeliként, ebédként, vagy vacsoraként a jó egészségért és hatékony testsúly-kontrollért.

  • 250 ml vízzel elkeverve 90 kcal-t, tejjel elkeverve 221 kcal-t tartalmaz
  • Fehérjében gazdag, mely hozzájárul az izomtömeg fenntartásához
  • Vitaminokat és ásványi anyagokat biztosít, ideértve a B6-, B12- és riboflavin B-vitaminokat, amelyek hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcserefolyamatokhoz
  • E-vitamint, szelént és cinket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stressztől való megóvásához.

 

FOGYASZTÁSI JAVASLAT:

Élvezze a Formula 1 Shake-et tápláló ételként minden nap. Rázza fel a dobozt minden használat előtt, mert a tartalma összeállhat. Keverjen el 2 evőkanálnyi (26 g) port 250 ml (1,5 % zsírtartalmú tejjel). Élvezze ezt a terméket kiegyensúlyozott és változatos étrendet követve, egy egészséges, aktív életmód részeként.

Testsúly-kontrollhoz:

A csökkentett energiatartalmú étrend napi két étkezésének étkezés-helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul a testtömeg csökkentéséhez. Ezért helyettesítsen naponta két étkezést egy-egy ízletes Formula 1 Shake-kel, a harmadik étkezés során fogyasszon tápláló ételeket.

Az egészséges táplálkozás kialakításához és a testsúly megőrzéséhez:

A csökkentett energiatartalmú étrend napi egy étkezésének étkezés-helyettesítő élelmiszerrel való helyettesítése hozzájárul az elért testtömeg megtartásához a testtömegcsökkentést követően. Ezért helyettesítsen naponta egy étkezést egy ízletes Formula 1 Shake-kel, a másik két étkezés során fogyasszon tápláló ételeket.

 

Lezárva, száraz, hűvös helyen tartandó.

30 napos pénz-visszafizetési garancia.

 

Ez a termék kizárólag Független Herbalife Tanácsadókon keresztül kapható.