Az ideális reggeli ellátja szervezetünket minden létfontosságú tápanyaggal és energiával, anélkül, hogy emelné a vércukor- és inzulinszintet.

Segít elkerülni a szénhidrátoktól való függést a nap folyamán. Így kontrollálni lehet az éhséget, csökken a szénhidrátok (snack-ek, csokoládé, cukrászsütemények, rágcsálnivalók, üdítőitalok,… stb) utáni erős vágy, és a szervezet a saját zsírtartalékait használja fel az energia előállításához.

 

Ajánlott termékek:

F1 shake

Rost

Női Multivitamin

Férfi Multivitamin

Herbalife Tea

Fáradtnak érzi magát?
Itt a megoldás!
A wellness a test és a lélek harmóniája, amit mindenki akar.

Ideális étkezés

Szénhidrát tartalmú reggeli:

Az egyszerű szénhidrátok reggelire (cukortartalmú reggeli pelyhek, műzlifélék, fehér kenyér, pirítós, stb.) a vércukorszint hirtelen emelkedését okozzák, és rengeteg inzulin kerül a véráramba.

Reggeli nélkül:

Reggeli nélkül a vércukorszint a normális szint alá esik, az emberre rátör egyszercsak a farkas éhség, és nincs elegendő energiája a mindennapokhoz. Ismét egyszerű szénhidrátokhoz nyúl, hogy éhségét gyorsan legyőzze, és energiához jusson. Ez a vércukorszint hirtelen emelkedését okozza, és tekintélyes mennyisédű inzulin kerül a véráramba! Az inzulin gyorsan eltávolítja a cukrot, és a felesleget zsírra alakítja!

Mindkét esetben elmondható, hogy:

Az inzulin gyorsan eltávolítja a cukrot és a felesleget zsírrá alakítja! Az eredmény: túl alacsony vércukorszint, és mohó vágy még több szénhidrát iránt! Ez a ciklus körülbelül 2-3-szor ismétlődik meg a nap folyamán. Ez az ördögi kör tehető főleg felelőssé a cukorbetegségért, a magas vérnyomásért és a túlsúlyért.

 

 

Ha azonban kiegyensúlyozott, ideális reggelit fogyasztunk:

Ez a reggeli ellátja a testet minden létfontosságú tápanyaggal, energiával, anélkül, hogy megemelné a vércukorszintet, és ezáltal a termelődő inzulin mennyiségét. Segítségével elkerüljük a szénhirdrátfüggőséget a nap folyamán. Így ellenőrzés alatt tarthatjuk az étvágyunkat, vészes szénhidrátéhséget nem érzünk (túlzott vágy snack-ek, csokoládé, sütik, gyorséttermi ételek, üdítők, stb. iránt nem jelentkezik), és a test használja a saját zsírraktárait azért, hogy több energiához jusson.

Egészséges emésztés:

Jóléti világunkban minden ott van az asztalon, és meg is esszük. Jót vagy rosszat, de biztos, hogy finomat! Megnehezíti emésztésünket, napjainkat, egész életünket, ha nem a megfelelő táplálkozást folytatjuk, amire a szervezetünknek szüksége van.

Mi van a tányéromon? Árt vagy táplál?

Fogalmunk nincs róla, hogy mit eszünk, mit adunk a gyerekeinknek? Ezért van szükség évszakváltáskor a bélrendszer takarítására, tisztítására, így a felszívódás javul és a céljainkat könnyebben elérhetjük.

„A halál a belekben lakozik.” Hipokratész

Béltisztítás előtt: Lerakódások a bélben

Béltisztítás után: Jó felszívódás, tiszta bélrendszer

Minden, ami a szánkon bejut, végigmegy azon a kilenc méteren, ami emésztőrendszerünket alkotja. Ez az út lehet könnyű és észrevehetetlen, de lehet kényelmetlen, és lassú is. Májunk és vesénk nagyon fontos szerepet játszik a méreganyagok eltávolításában – valószínű, hogy keményen dolgoznak a laktató parti ételek, alkohol és hasonlók feldolgozásában.

 

 

A Herbalife megoldása gyengéd és hatékony méregtelenítés:

Jobb a közérzet, nyugodtabb éjszakák, energiával telt nappalok. Belenéz a tükörbe, és azt mondja: ez kell nekem! Kérdezzen a részletekről, hívjon vagy írjon most, és segítek! Kezdjen bele még ma, és adja meg szervezetének azt a figyelmet, amire szüksége van!

 

Ajánlott termékek:

F1 shake

Nutrition Active

Aloe Max

Rost