Hogy lássák, nem csak a levegőbe beszélek, mellékelek pár fotót magamról.

2017. tele

2017. nyara

Szakmai fejlődésem története képekben:

2017. nyár elején kezdtem el fogyasztani a Herbalife nagyszerű termékeit. 49 év során felszaporodott túlsúlyom, az ezzel járó tápanyaghiányok tüneteinek elviselhetetlensége miatt. Két gyermekem szülése óta fokozatosan alakultak ki az egyre nagyobb elváltozások testemben.

Ez elsősorban a túlsúlyban, fáradékonyságban, vérnyomás emelkedésben, vércukor ingadozásban, pajzsmirigy működési zavarban és csontritkulásban mutatkozott meg. Tipikus iskolapéldája voltam annak az orvosok által jól ismert "ördögi körnek", amit a tápanyag hiány okoz nagyon sok ember testében.

Ezt a logikusan összefüggő tünetegyüttest nagyon jól igazolta az a Testanalízis, amit 2017. nyár elején készíttetem Herbalife-os Tanácsadómmal. Itt megtudhattam, hogy az étkezési szokásaimban és a testmozgásom során mi az, amit jól csinálok, és mi az, amin változtatnom kell. Ő folyamatosan tartja velem a kapcsolatot, tanácsot ad, és rendszeresen ellenőrzi a bekövetkező pozitív változásokat.

Pár nap termékfogyasztás után már érezhetően jobb lett a közérzetem, megnőtt az energiaszintem, a fáradékonyságom elmúlt. A bejuttatott tiszta és természetes tápanyagnak köszönhetően a súlyom elkezdett csökkenni.

Az mindjárt feltűnt, hogy a testem, szerveim ismét elkezdték végezni a feladatukat, minden erőlködés nélkül, ami szintén a könnyebbség-érzetemet növelte. Ízületi- és derék fájdalmam megszűnt. (Többé már nem okoz gondot a kádba hajolva hajat mosni.)

Természetesen családom tagjai is fogyasztják a termékeket. 11 éves kislányom a pocak-rész karbantartására, párom az alacsony testsúlyára. 

A sürgősen közeledő menopauza időszakához képest nagyon ideális időben tettem meg ezt az igen egyszerű, de annál nagyobb és hasznosabb lépést 50. életévembe lépve.

33 éves "egészségügyben kialakult kávézásomat" cseréltem le egyik napról a másikra egy olyan Herbalife instant gyógynövény teára, amely amellett, hogy élénkít, még folyamatosan méregtelenít is.

Már régóta érzem, hogy amit a boltok polcairól megvásárolunk élelmiszer címszó alatt, azoknak a nagy része egészségtelen, és nem tartalmazza a szervezetünk számára szükséges tápanyagokat. Nincs bennük jó minőségű fehérje, rostok, ásványi anyagok, vitaminok, stb. Viszont sok bennük a felesleges szénhidrát, cukor, só, mesterséges anyagok és túl sok kalóriát viszünk be velük.

Mivel évek óta tudom ezt, folyamatosan kerestem a nekem megfelelő vitamin készítményeket is. Azonban mindig azt vettem észre, hogy habár van egy kis hatásuk, mégsem az igazi egyik sem.

Mindenkinek egyazon célja van a termékfogyasztással: egy tiszta, természetes étel és tápanyag bejuttatása szervezetünkbe.
Mivel a fent leírtak számomra azonnali és hiteles meggyőződést adtak, nyár óta Táplálkozási tanácsadóként is végzem ezt a nemes feladatot, igen nagy sikerrel.

Családomon és másokon segíteni nagyon jó érzés, mivel én diplomás ápolóként 33 éve a helyi kórházban is ezt teszem. Ez egy másfajta segítés, amiben nagyon sok sikerélmény van, főként azért, mert az egészség és betegség között egy nagy sáv húzódik, ahol mindenkinek nagy a felelőssége saját és családja sorsáért. 


Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nekem, hogy meghívhassalak egy INGYENES TESTANALÍZISRE!

EGY PÁR SZÓ RÓLAM

Kérdezzen a részletekről, és jöjjön el hozzám egy INGYENES egészségfelmérésre!

 

Írjon         vagy hívjon MOST!!!

Solymosi Klára: +36-20/584-6680

 

Az első lépést Önnek kell megtennie!

Utána már számíthat rám!