SZÉPSÉGÁPOLÁS

A szép bőr nem csak különleges alkalmakkor illet meg minket!


Kortól, nemtől függetlenül mindannyian megérdemeljük, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk minden nap.
A szépség a belső táplálással kezdődik, és a külső ápolásával folytatódik, és megőrizhető rendszeres törődéssel és ápolással.
Az ápolás nem csak az arcunkra vonatkozik, hanem a testünkre, és a hajunkra is.

Miközben kínosan ügyelünk rá, hogy mit viszünk be szervezetünkbe, könnyű megfeledkezni a külső ápolásról, a bőrünkkel és a hajunkkal való gyengéd törődésről.

 

A szép bőr nem csak különleges alkalmakkor illet meg minket. Kortól, nemtől függetlenül mindannyian megérdemeljük, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk minden nap. A szépség a belső táplálással kezdődik, és a külső ápolásával folytatódik, és megőrizhető rendszeres törődéssel és ápolással. Az ápolás nem csak az arcunkra vonatkozik, hanem a testünkre, és a hajunkra is.

A Herbalife SKIN és Herbal Aloe termékek, jótékony hatású növények felhasználásával készülnek. A kifejezetten családbarát, szulfát- és parabénmentes, klinikailag tesztelt termékek segítségével figyelemreméltó eredményeket érhet el a mindennapos bőr-, és hajápolás területén.

A Herbalife Szépségápolási termékcsaládja tartalmazza mindazon termékeket, melyek a gyönyörű külső eléréséhez szükségesek: naponta használatos arclemosókat, hidratáló krémeket, kollagén tartalmú bőrtápláló krémeket, arc- és testradírokat.

 

 

Kérdezzen a részletekről, és éljen egy ajándék egészség felmérés lehetőségével!

 

ÍRJON              VAGY HÍVJON              MOST!

 

Milyen bőröm van nekem? Segítséget kérek –> ÍRJON NEKEM!         


Annak érdekében, hogy bőrünk számára optimális ellátást biztosíthassunk, fontos, hogy tudjuk valójában milyen bőrtípussal rendelkezünk.

 

Kozmetikai próba lehetősége -> ÍRJON NEKEM!


Ismerkedjen meg a Herbalife szépségápolási termékeivel, tesztelje a saját bőrén, hogy Ön is megtapasztalhassa az eredményeket!

A TERMÉKEKRŐL RÉSZLETEK ITT!